ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Το πόλο θα πρωταγωνιστήσει»

Ο υπεύθυνος των τμημάτων του υγρού στίβου Ανδρέας Ζώτος, μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη», κάνοντας ένα απολογισμό για τη χρονιά που έφυγε, ενώ αποκάλυψε πως το πόλο τη νέα περίοδο θα πρωταγωνιστήσει.

«Το πόλο θα πρωταγωνιστήσει»

Ο υπεύθυνος του Ερασιτέχνη για τα τμήματα του υγρού στίβου, τόνισε την υπερηφάνεια του που ηγείται αυτών των τμημάτων, ενώ επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα αθλήματα τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη χρονιά που μας πέρασε: 

«Μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ανασυνταχθήκαμε και συζητήσαμε για το πώς θέλουμε να είναι τα επόμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταγωνιστής και πρέπει να είναι πρωταγωνιστής σε όλα αθλήματα. Αναλάβαμε από πέρσι όλα αυτά τα τμήματα με οικονομικά προβλήματα και γι’ αυτό που είμαστε υπερήφανοι είναι πως κατορθώσαμε να τελειώσουμε τη χρονιά χωρίς οφειλές, ενώ καλύψαμε και κάποια χρέη που υπήρχαν στο ΟΑΚΑ».

Στις καταδύσεις ο Παναθηναϊκός πρωταγωνιστεί, στην κολύμβηση είχαμε καλή παρουσία, αλλά κυρίως στο πρωτάθλημα κατηγοριών. Στις προαγωνιστικές μας ομάδες, στις ηλικίες 9-12 έχουμε 120 παιδιά και τα αποτελέσματα είναι φανερά. Οι ακαδημίες μας έχουν εξελιχθεί και στόχος μας είναι να αυξήσουμε τον αριθμό των 600 παιδιών και του χρόνου αν είναι δυνατόν να διπλασιαστεί. Οι αγωνιστικές ομάδες στο πόλο μίνι παίδες, παίδες, έφηβοι και νέοι άνδρες συμμετείχαν στην τελική φάση των Πανελληνίων πρωταθλητών. Ενώ οι άνδρες κατέκτησαν την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α1. Και υπάρχει ακόμη μέλλον».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα ο Ανδρέας Ζώτος, αναφέρθηκε και στην απώλεια του Μαθιού Καρλάφτη, λέγοντας, χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς φέτος είχαμε την μεγάλη ατυχία, τον θάνατο του Μαθιού Καρλάφτη, που μας συγκλόνισε. Ωστόσο μετά από αυτό το γεγονός δώσαμε λόγο τιμής στη μνήμη του, να πρωταγωνιστήσει το τμήμα πόλο στο πρωτάθλημα. Ελπίζουμε αυτή τη χρονιά με την ίδια προσπάθεια που έκαναν οι αθλητές μας και με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μας φέτος, να ανέβουμε ακόμη ψηλότερα».

Στο τέλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη φετινή χρονιά, αποκαλύπτοντας πως το πόλο, θα πρωταγωνιστήσει τη χρονιά που έρχεται και οι προσπάθειες που κάνουν είναι να μην φύγει κανένας αθλητής.

«Κανένας παίκτης μας δε θέλουμε να φύγει από την ομάδα. Ωστόσο οι οριστικές ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τις 20 Αυγούστου, όταν επιστρέψω από το εξωτερικό, που θα βρεθώ για επαγγελματικούς λόγους. Αυτό που θέλω να επαναλάβω είναι πως πρόθεση μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και στο πόλο. Χρειάζεται την υπομονή και την επιμονή όλων μας για να προχωρήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.