ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Μεγάλη σχολή βόλεϊ η Ιταλία…»

Τους λόγους που την οδήγησαν να πει το ναι στην Ιταλική Κονελιάνο, εξήγησε η Ανθή Βασιλαντωνάκη, στην πρώτη της συνέντευξη στην γειτονική χώρα.

 «Μεγάλη σχολή βόλεϊ η Ιταλία…»

Παράλληλα η πρώην διαγώνια του Παναθηναϊκού, μίλησε για την καριέρα της έως τώρα, αλλά και για τους στόχους της με τη φανέλα της Κονελιάνο. Επίσης στάθηκε, στον πρώην προπονητή της στο «τριφύλλι», Γιώργο Ρούσση, τον οποίο και ευχαρίστησε, για την συμβολή του, στο να γίνει αυτή που είναι.

Αναλυτικά όσα είπε η Ανθή Βασιλαντωνάκη:

Γιατί επέλεξες την Ιταλία για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η Ιταλία αποτελεί μια μεγάλη σχολή βόλεϊ. Μαθαίνεις πράγματα εδώ, οι προπονητές και οι αθλητές είναι μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο. Τα στάνταρ είναι πάντα υψηλά εδώ. Η Κονελιάνο είναι μια πολύ καλή ομάδα, ένας σύλλογος που με εντυπωσίασε γιατί στοχεύει ψηλά στην Ιταλία και στην Ευρώπη. Το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση θα με βοηθήσουν να ανεβάσω το επίπεδο του βόλεϊ που παίζω. Έχω συμπαίκτριες που παίζουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου και μπορώ να μάθω πολλά στην προπόνηση και σίγουρα ο προπονητής μου θα με μάθει πολλά πράγματα. Θέλω να μάθω όσο περισσότερα μπορώ».

Μίλησέ μας για την Ανθή, τα χόμπι σου, τις φιλίες σου.

«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο χόμπι. Περνάω πολύ χρόνο στο γυμναστήριο και όταν έχω ελεύθερο χρόνο τον περνάω με φίλους και οικογένεια. Μου αρέσει να ταξιδεύω και λατρεύω τις ελληνικές παραλίες. Έχω σπίτι στη Ναύπακτο, όπου περνάω τις διακοπές».

Πώς ξεκίνησες να παίζεις βόλεϊ; Μίλησέ μας για την καριέρα σου έως τώρα.

«Ξεκίνησα το βόλεϊ λόγω του πατέρα μου. Έπαιζε μπάσκετ, αλλά βάσει του ύψους μου, εκείνος μου είπε ότι θα ήταν καλύτερο να παίξω βόλεϊ. Έπαιξα πρώτα σε ένα μικρό σύλλογο της Αθήνας, τον Βύρωνα και μετά στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν πολλοί προπονητές που θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη βοήθειά τους να βελτιωθώ ως παίκτρια, αλλά κυρίως την Καρολίνα Μπαρζούκα και τον Γιώργο Ρούσση. Νομίζω ότι μέχρι τώρα οι καλύτερες εμφανίσεις μου ήταν με την εθνική ομάδα».

Τι είδους παίκτρια είσαι;

«Το ύψος μου με βοηθάει πολύ να παίζω στο φιλέ και να παίρνω πολλούς πόντους, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το καλύτερο. Η ομαδικότητα έχει τεράστια σημασία».

Ποιοι είναι η δικοί σου στόχοι για φέτος στην Κονελιάνο;

«Στόχος μου είναι να μάθω νέα πράγματα και να ωριμάσω ως επαγγελματίας παίκτρια σε τεχνικό επίπεδο και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Η Κονελιάνο είναι μεγάλος σύλλογος, υπάρχουν τεράστιες παίκτριες, δεν τις γνωρίζω ακόμη αλλά έχω δει την ομάδα και γνωρίζω ότι θα έχω πολύ δυνατές συμπαίκτριες. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος ενός τόσο λαμπρού ρόστερ. Το να έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ιταλία είναι κάτι τρομερό και είναι όνειρό μου να βρω θέση στην ομάδα».

Πώς σε καλωσόρισαν οι οπαδοί της ομάδας;

«Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί φίλοι της Κονελιάνο και έχω ήδη ευχαριστήσει κάποιους μέσω  Facebook για το καλωσόρισμά τους. Ανυπομονώ να τους δω από κοντά, μου είπαν ότι είμαι καλή παίκτρια. Θα τους δω σύντομα»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...