ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Βήμα βήμα ξανά πρωταθλητής»

Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει σημαντικά πράγματα χρόνο με το χρόνο εξέφρασε ο Στέφανος Καπίνο σε συνέντευξή του.

«Βήμα βήμα ξανά πρωταθλητής»

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, μπορεί να μεταγράφηκε στην Μάιντς αλλά δεν ξεχνά τους «πράσινους».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports ο 20χρονος τερματοφύλακας μίλησε όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά και τον αγώνα της νέας του ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Καπίνο:

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 65.874 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης:

«Κατάφερα έστω και με τα χίλια ζόρια και το είδα τον αγώνα. Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα στο Βέλγιο και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Από εκεί και πέρα, μέσα στη Λεωφόρο θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα, αλλά αν δεχθείς ένα γκολ θα είναι δύσκολα τα πράγματα μετά. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να καταφέρει η ομάδα να πάρει την πρόκριση».

Για το φετινό «τριφύλλι»:

«Ο Παναθηναϊκός πιστεύω βήμα-βήμα θα ανέβει γιατί έχει όλα τα φόντα. Η ομάδα χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά για να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Το περσινό ήταν κάτι πολύ σπουδαίο αλλά ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή και θα καταφέρει σπουδαία πράγματα ο Παναθηναϊκός. Σιγά-σιγά θα καταφέρει να φτάσει εκεί που του αρμόζει και να είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Ο Παναθηναϊκός βήμα-βήμα μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα».

Για το αν του λείπει ο Παναθηναϊκός:

«Όταν έχεις μεγαλώσει κάπου είναι δύσκολο να φύγεις. Στον Παναθηναϊκό έχω μεγαλώσει. Δεν έπαιζα απλά ποδόσφαιρο. Μεγάλωσα εκεί μέσα. Από εκεί και πέρα, σίγουρα μου λείπει ο κόσμος, η ομάδα, το περιβάλλον γιατί ήταν οικογένεια για εμένα. Και εδώ όμως έχω βρει ένα πολύ καλό κλίμα και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ. Παναθηναϊκός για εμένα δεν είναι καμία άλλη ομάδα, αλλά εντάξει τι να κάνεις προσαρμόζεσαι».

Για τον επαναληπτικό αγώνα της Μάιντς με τον Αστέρα στην Τρίπολη:

«Σίγουρα η Μάιντς ήταν το φαβορί, διατήρησε αυτό τον τίτλο και πήρε το αποτέλεσμα, όμως από εκεί και πέρα ο Αστέρας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, έδειξε ότι μπορεί να κοντράρει τη Μάιντς, οπότε θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Τρίπολη. Υπάρχει ένα πλεονέκτημα για την ομάδα μου γιατί πήρε τη νίκη, αλλά από εκεί και πέρα στην Τρίπολη θα είναι δύσκολα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για την καλή εμφάνιση των Αρκάδων και αν την περίμενε:

«Όχι, δεν είναι ότι δεν την περίμενα. Το είχα πει και εδώ ότι ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα, δεν περίμενα να ήταν τόσο πολύ καλός. Πίστευα ότι θα κόντραρε την ομάδα μου, αλλά όχι σε τόσο υψηλό βαθμό».

Για το πόσο δύσκολο είναι να κερδίσει φανέλα βασικού:

«Είμαι στην ομάδα περίπου δέκα μέρες. Προσαρμόζομαι σιγά-σιγά. Το επίπεδο εδώ είναι πολύ καλό. Από εκεί και πέρα, σταδιακά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να καταφέρω να κερδίσω μια θέση βασικού».

Για τη μεταγραφή του:

«Όταν η ομάδα πληρώνει ένα σημαντικό ποσό για να σε αγοράσει σημαίνει ότι σε εμπιστεύεται. Από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να αποδείξεις και εσύ ότι αξίζεις. Αυτός είναι ο στόχος μου εμένα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...