ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Μετά τη οικογένεια μου, ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιάννης Αιδινιώτης μέσα από το προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο facebook, αναφέρθηκε στη συμπλήρωση ενός έτους, από τότε που ανέλαβε το πυγμαχικό τμήμα του Ερασιτέχνη.

«Μετά τη οικογένεια μου, ο Παναθηναϊκός»

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τότε που το τμήμα πυγμαχίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, πέρασε στα χέρια του Γιάννη Αϊδινιώτη.

Ενός ανθρώπου, του οποίου το όνομα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το τριφύλλι και τον Παναθηναϊκό.

Ο «θρύλος» της ελληνικής πυγμαχίας, μέσα από το προσωπικό του προφίλ που διατηρεί στο facebook, αναφέρθηκε στη σημερινή ημέρα, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τον βοήθησαν, καταλήγοντας πως ο Παναθηναϊκός αποτελεί για τον ίδιο την δεύτερη οικογένειά του.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Ένα χρόνο μετά…….ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό! Που με τον μεγάλο Πρόεδρο που λέγεται Ηλίας Μιχαλαριάς!

Τον άνθρωπο που ανασταίνει τον Ερασιτέχνη μαζί με τον αδερφό Λέων και τον σοφό Κότσιρη με εμπιστεύτηκαν για να πάμε το πυγμαχικό τμήμα του Παναθηναϊκός εκεί που ήταν…. Στην κορυφή!

Σας κάνω κατάθεση ψυχής μετά την οικογένεια μου είναι ο Παναθηναϊκός!!!στόχος μας πρώτα εδώ και μετά Ευρώπη!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.