ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ράσμουσεν: «Εκπληκτικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Ο επιθετικός της Μίντιλαντ, Μόρτεν Ράσμουσεν, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο infootball.gr, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει το άγχος σ' αυτές τις δύο αναμετρήσεις και όχι η Μίντιλαντ.

Ράσμουσεν: «Εκπληκτικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά είπε:«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ του και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του είναι ξεχωριστή.Ο προπονητής μας γνωρίζει τον αντίπαλό μας και θα μας προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται για το αυριανό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα παίξουν επιθετικά. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί και αυτό πρέπει να το αποδείξει μπροστά στον κόσμο του, επομένως εμείς πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε από ένα εκτός έδρας παιχνίδι».

Στη συνέχεια τόνισε:

«Ο Παναθηναϊκός συνολικά έχει μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να σταθούμε τόσο στο παιχνίδι του, όσο στο να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και το τι μπορούμε να διεκδικήσουμε. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιον από το ρόστερ του. Σίγουρα ο Μάρκους Μπεργκ είναι ένας πολύ καλός επιθετικός και γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να κολλήσουμε πάνω του για να μην τον αφήσουμε να γίνει επικίνδυνος».

Ταυτόχρονα πρόσθεσε: «Ένα θετικό αποτέλεσμα είναι αυτό που ζητούν και οι δύο ομάδες. Θεωρώ ότι αυτός που θα καταφέρει να πετύχει πρώτος γκολ θα είναι αυτός που θα φύγει με το βαθμό ή τους βαθμούς. Είναι σημαντικό το γκολ για την ψυχολογία της ομάδας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλείνοντας, ο Ράσμουσεν δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Ελλάδα, ωστόσο υπογράμμισε ότι προς το παρόν αισθάνεται καλά στην πατρίδα του:

«Νιώθω πολύ καλά στη Δανία και στη Μίντιλαντ. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να αγωνιστώ στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι ότι δεν με έχει προσεγγίσει καμία ελληνική ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.