ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Καλή επιτυχία»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Γιώργος Ρούσης, σε δηλώσεις του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα Νεανίδων.

«Καλή επιτυχία»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ρούση:

«Είναι πάρα πολύ μεγάλη η επιτυχία της Εθνικής ομάδας Νεανίδων, που είναι μια δύσκολη ηλικία, καθώς τα κορίτσια ξεκινούν να παίζουν το βόλεϊ των γυναικών!», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Η φουρνιά αυτή απέδειξε ότι έχει πάρα πολλά να δώσει στο ελληνικό βόλεϊ. Είναι φανερό ότι η δουλειά που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια συνεχίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, από τους σημερινούς προπονητές. Η διοργάνωση δεν έχει τελειώσει ακόμη και ελπίζω η ομάδα να καταφέρει να κατακτήσει ένα μετάλλιο».

Χαίρομαι πολύ να βλέπω την Ανθή, (σ.σ. Βασιλαντωνάκη), που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν ως βασική διαγώνια στην ομάδα μας, να διακρίνεται με την Εθνική ομάδα. Ενώ και η Χαρά (σ.σ. Παπαδοπούλου) κάνει πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και είμαι ικανοποιημένος που θα την έχουμε στην ομάδα μας φέτος. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δείχνει κάποια πολύ καλά στοιχεία, που αναμένεται να την κάνουν ένα πολύτιμο γρανάζι στην ομάδα μας. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους Ομοσπονδιακούς προπονητές, Κώστα Παπαδόπουλο και Γιάννη Καλμαζίδη. Τους εύχομαι να πάρουν δύναμη από αυτήν την επιτυχία που έχει εξασφαλίσει ήδη η ομάδα, και να συνεχίζουν ν’ ανεβάζουν πιο ψηλά τον πήχη της Εθνικής μας ομάδας».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.