ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Το αφιέρωμα της CEV στη Βασιλαντωνάκη

Εκτενές αφιέρωμα πραγματοποίησε η επίσημη ιστοσελίδα της CEV, για την πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού, Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Το αφιέρωμα της CEV στη Βασιλαντωνάκη

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε η επίσημη ιστοσελίδα της CEV στην πρώην αθλήτρια του «τριφυλλιού», Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Ακολουθεί μέρος του δημοσιεύματος:

«Έχοντας πετύχει 95 πόντους σε πέντε παιχνίδια, η 18χρονη Ανθή Βασιλαντωνάκη είναι το λαμπρό αστέρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων 2014. Η νεαρή διαγώνια οδήγησε την Ελλάδα στην πρώτη της συμμετοχή σε ημιτελικό.

Στα 17 της έγινε ήδη μία από τις σημαντικότερες παίκτριες της ομάδας της. Με 77 πόντους από επιθέσεις, 10 άσσους και 8 μπλοκ ως τώρα, η Ανθή θα είναι μία από τις παίκτριες κλειδιά στον ημιτελικό του Σαββάτου. «Ελπίζω σε ένα καλό αποτέλεσμα. ‘Ολα είναι πιθανά. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θα δώσουμε το καλύτερο. Για την αγάπη μας για το παιχνίδι».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.