ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπερίσα… και με τη βούλα

Ο Βαλμίρ Μπερίσα υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, για την επόμενη χρονιά, όπου θα αγωνίζεται ως δανεικός από τη Ρόμα.

Μπερίσα… και με τη βούλα

Και τυπικά παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Σουηδός με Αλβανικές ρίζες, Βαλμίρ Μπερίσα, ο οποίος βρέθηκε νωρίτερα στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα, όπου υπέγραψε το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι».

Ο 18χρονος επιθετικός είχε έρθει από το Σάββατο στην Ελλάδα, μάλιστα παρακολούθησε και τον αγώνα της νέας του ομάδας με τον Λεβαδειακό από τα επίσημα του ΟΑΚΑ και αφού πέρασε επιτυχώς από τις ιατρικές εξετάσεις, ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Πληροφορίες κάνουν λόγο και για οψιόν αγοράς του παίκτη από το «τριφύλλι», ωστόσο κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον πρόωρο να συζητιέται, αφού θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε να δούμε τον ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...