ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Συγκεντρωμένοι για ένα καλό αποτέλεσμα»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού πετάει αυτή την ώρα για την Δανία, ενόψει της ρεβάνς με την Μίντιλαντ, την Πέμπτη, με τον Γιάννη Αναστασίου λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας να τονίζει το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να πάρει τη νίκη.

Αναστασίου: «Συγκεντρωμένοι για ένα καλό αποτέλεσμα»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον μεγάλο απών… Μάρκους Μπεργκ, τονίζοντας πως ναι μεν θα λείψει από την ομάδα ο Σουηδός, ωστόσο κάποιοι άλλοι θα πάρουν ευκαιρίες τις οποίες πρέπει και να αξιοποιήσουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πηγαίνουμε με καλή ψυχολογία και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για την Ελλάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο για να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 3.896 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απουσία του Μπεργκ: «Ξέρετε ότι για μένα πάντα είναι η ομάδα, ο Μάρκους είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, θα μας λείψει αλλά έτσι είναι η ζωή. Το εύκολο είναι να καθόμαστε να κλαίμε, αλλά τα παιδιά ξέρουν τη σημασία της απουσίας του και κάποιοι άλλοι θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες. Ωστόσο, και πέρυσι σε όσα παιχνίδια απουσίασε ο Μάρκους μπορέσαμε και τα καταφέραμε καλά οπότε δεν ανησυχώ».

Για το ματς με τη Μίντιλαντ: «Η Μίντιλαντ παίζει ανοιχτά και επιθετικά και δεδομένου και του σκορ αλλά το σημαντικό είναι το τι θα κάνουμε εμείς και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ομάδα ωριμάζει και ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Στο παιχνίδι με τη Σταντάρ ήμασταν άτυχοι αλλά γενικά η εικόνα της ομάδας είναι αρκετά καλή και θα είναι ακόμα καλύτερη και στη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.