ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιστροφή στην Αθήνα… με Ιβάνοβιτς

Οι «πράσινοι» αποχωρούν αύριο (3/9) από το Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Συνεχίζουν …ΟΑΚΑ, παρουσία του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Επιστροφή στην Αθήνα… με Ιβάνοβιτς

Το εξαντλητικό τρέξιμο και η εκγύμναση έλαβαν τέλος… αφού ο Παναθηναϊκός επιστρέφει από αύριο στην έδρα του για να συνεχίσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς φτάνει και αυτός με τη σειρά του στην Αθήνα αύριο και θα καθοδηγεί πλέον αυτός τις προπονήσεις της ομάδας.

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε πριν από λίγο την απογευματινή του προπόνηση στο Καρπενήσι, στο κλειστό του ξενοδοχείου «Μοντάνα», με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική και την προπόνηση να γίνεται σε υψηλούς ρυθμούς.

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση και πάλι στο κλειστό του ξενοδοχείου, ενώ η «πράσινη αποστολή» αφού θα γευματίσει θα «κατηφορίσει» σιγά-σιγά προς Αθήνα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.746 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θεραπεία ο Διαμαντάκος

Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Διαμαντάκος ένιωσε ενοχλήσεις στο πέλμα και επέστρεψε νωρίτερα στην Αθήνα όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν «καθαρή».

Θα τεθεί στη διάθεση του Ιβάνοβιτς πλέον, από την Παρασκευή στην Αθήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...