ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και ο Μπερίσα στη λίστα της ΟΥΕΦΑ

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Βαλμίρ Μπερίσα δηλώθηκε στην λίστα της ΟΥΕΦΑ, για τα επικείμενα παιχνίδια των «πρασίνων» στους ομίλους του Europa League.

Και ο Μπερίσα στη λίστα της ΟΥΕΦΑ

Ο 25ος παίκτης του Παναθηναϊκού στη λίστα της ΟΥΕΦΑ είναι από σήμερα ο Βαλμίρ Μπερίσα, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Αναστασίου για τα παιχνίδια του «τριφυλλιού» στο Europa League. Παράλληλα, στην δεύτερη λίστα προστέθηκε ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού» και της Εθνικής Νέων, Τζανουλίνος, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι που μόλις έφυγε.

Η λίστα αποτελείται από τους εξής: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Χουχούμης, Ρισβάνης, Μέντες, Μπούι, Λαγός, Ζέκα, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Δώνης, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καρέλης, Ντίνας, Πέτριτς, Πράνιτς και Μπερίσα.

Στη β’ λίστα βρίσκονται οι εξής: Σταματάκης, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Β, Στάικος, Υμεράι, Νιούμαν, Λάμπρου, Τζανουλίνος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.