ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Να πάμε σε τελικό»

Την παρουσία σε κάποιο τελικό έθεσε ως στόχο της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος, μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα.

«Να πάμε σε τελικό»

Ο έμπειρος πολίστας βρίσκεται από πέρσι στην ομάδα και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα του Κώστα Λούδη, για την επίτευξη των στόχων.

Ο 33χρονος παίκτης μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» τους οριοθέτησε: «Οι στόχοι μας είναι ότι κάναμε και πέρσι να πάμε σε κάποιον τελικό. Δε τα καταφέραμε πέρσι όμως πιστεύω ότι φέτος λόγω της ομοιογένειας που έχουμε δημιουργήσει από πέρσι, αλλά και λόγω των προσθηκών που θα γίνουν, είναι μέσα στις δυνατότητές μας να τα καταφέρουμε»

Στη συνέχεια ο έμπειρος πολίστα τόνισε: «Είναι πολύ ωραίο να είσαι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός μόνο το όνομα του συλλόγου σε προϊδεάζει για κάτι μεγάλο. Εγώ η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να είναι ακόμη μεγαλύτερο, αυτό που πάει να κάνει ο Παναθηναϊκός φέτος στο πόλο, γιατί δε του αναλογεί κάτι μικρό. Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι όπως είπα και προηγουμένως να πάμε σε κάποιον τελικό και να καταφέρουμε να εδραιωθεί ο Παναθηναϊκός στις πρώτες θέσεις και στο πόλο»

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.