ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Τι κάνεις Γιάννη; Ομαδάρα σπέρνω!

O Κώστας Παπαγεωργίου επέστρεψε από τις διακοπές και το "Πράσινο Μίλι" είναι πιο απολαυστικό από ποτέ!

Τι κάνεις Γιάννη; Ομαδάρα σπέρνω!

Μπήκε κι ο Σεπτέμβρης με τα δικά του και το πράσινο μίλι επέστρεψε με καθόλου.φθινοπωρινή διάθεση. Γυρνάει το μυαλό μου πίσω στον Αύγουστο. Σε μια είδηση που  έσκασε εκεί γύρω στις 19 Αυγούστου  που ήθελε τον προπονητή μας Γιάννη Αναστασίου διακαή πόθο της διοίκησης της  Γκενκ  για  να πάει στο Βέλγιο  με μεγάλες απολαβές. Η απόρριψη  της  από τον Έλληνα τεχνικό δείχνει και το χαρακτήρα του και το πόσο αγαπάει το τριφύλλι.

Χίλια μπράβο και πάλι στο Γιάννη Αναστασίου που παράμεινε στην ομάδα να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του… ρίχνοντας πόρτα στους Βέλγους  .Ο Μαέστρος διευθύνει με τη  πράσινη μπαγκέτα!  Μένει εκεί στην άκρη του πάγκου του δικού του οικοδομήματος που έστησε με την απόλυτη στήριξη της Πράσινης διοίκησης.  Εκτίμησα βαθύτατα την κίνηση του Γιάννη Αναστασίου να τελειώσει γρήγορα το θέμα. Είναι Κύριος με Κ κεφαλαίο ο Γιάννης!

Τώρα συνεχίζει απτόητος για  να υλοποιήσει μαζί με το πετυχημένο επιτελείο που πλαισιώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα  τους πόθους και τα όνειρα των οπαδών του Παναθηναϊκού για επιστροφή στην κορυφή και για ευρωπαϊκή αναγέννηση και διάκριση! Γιάννη σ’ αγαπάμε! Συνέχισε!

-Μούσκεμα έγιναν οι παίκτες του τριφυλλιού στο Καρπενήσι… Οχι από μπουγέλωμα ice bucket challenge  αλλά από τόνους ιδρώτα…

-Φαντάζεστε όταν παίξουμε με τη Ντινάμο Μόσχας να μαζευτούν έξω από τη Λεωφόρο ροδακινοπαραγωγοί με τελάρα και να φωνάζουν στην αποστολή της ρωσικής ομάδας να πάρουν τα ροδάκινα τους στη Ρωσία!

-Ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι των Πυξ-λαξ που ακούγεται στον Πειραιά;Πούλα με λοιπόν στο ξαναλέω… Πούλα με για λίγη σιγουριά…

berg_traumatias_549954060

Περαστικά παικταρά μου… Με τόσες πολλές πράσινες ευχές για σιδερένιος στο Μάρκους προβλέπω να γυρνά ως… iron man!

fyssas_2007_8_16_16_27_5_b

Τάκης Φύσσας οε,οε,οε,οε,οε,οε!

petric (1)

Πω, πω, πω, πω τι τσιμπούσι ήταν αυτό!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE