ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη και αποκλεισμός

Με τον Νίκο Καρέλη να ανοίγει το δρόμο προς τη νίκη, η Εθνική Ελπίδων επικρατησε με 3-1 της Πολωνίας, όμως αποκλείστηκε από τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Νίκη και αποκλεισμός

Η Εθνική Ελπίδων ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως δεν κατάφερε να προκριθεί παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε.

Έχοντας στην βασική ενδεκάδα και τους τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού (Τριανταφυλλόπουλο, Λαγό και Καρέλη) η Εθνική μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το Νίκο Καρέλη στο 12′. Οι Πολωνοί αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 24′ με τον Πρζβίλκο , όμως είδαν τον Γιαννιώτα να σκοράρει στο 88′ με πέναλτι και στο 93′ με σουτ και να χαρίζει τη νίκη στην Ελλάδα.

Οι τρεις «πράσινοι» διεθνείς αγωνίστηκαν σε όλο το ματς, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην 4η νίκη της Εθνικής Ελπίδων σε 7 αγώνες των προκριματικών. Δυστυχώς ομως για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αυτή η νίκη δεν ήταν αρκετή για να της χαρίσει την πρόκριση, αφού η Σουηδία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο και προκρίθηκε στα τελικά του EURO Κ21 2015.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (85’ Γιαννιώτας), Λαγός, Μπουχαλάκης (62’ Μπούζας), Μαυρίας (71’ Μπακασέτας), Βέλλιος, Καρέλης.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σζμούσκι, Γιανίκι, Τζβίνιελ (81’ Λεβαντόφσκι), Καμίνσκι, Μπερεσίνσκι, Τσράπεκ, Ζίρο, Νταβιντόβιτς, Τζβόλεκ, Παβλόφσκι (76′ Γκόλα), Πρζβίλκο

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

1. Σουηδία 16 (20-14) 2. Ελλάδα 15 (20-10) 3. Πολωνία 15 (17-10) 4. Τουρκία 13 (16-11) 5. Μάλτα 0 (2-30)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.