ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ελπίδες είδε ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων και έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Ελπίδες είδε ο Αναστασίου

Στη νίκη της Εθνικής Ελπίδων με 3-1 επί της Πολωνίας αγωνίστηκαν οι Νίκος Καρέλης, Τάσος Λαγός και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, με τον προπονητή του Τριφυλλιού να τους παρακολουθεί και να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση τους σε ένα παιχνίδι με πίεση και γρήγορο ρυθμό.

Ειδικότερα για τον Καρέλη αισθάνθηκε μία πρόσθετη ικανοποίηση, διότι ο νεαρός επιθετικός θα κληθεί να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του κενού που έχει αφήσει ο τραυματισμός του Μάρκους Μπεργκ. Όμως, ο Καρέλης έδειξε ότι διανύει περίοδο φόρμας και ότι μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.