ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη NOVA

Από σήμερα ξεκινάει η συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη συνδρομητική τηλεόραση της Nova, μετά και την επίσημη παρουσίαση.

Η συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη NOVA

Μετά την συμφωνία αυτή η Nova θα προβάλει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των πράσινων για το νέο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ.

«Είναι μια όμορφη μέρα για μας, που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με μια από τις πιο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, τον Παναθηναϊκό», ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Κασκανιώτη, γενική διευθύντρια των καναλιών Nova.

«Είμαστε κοντά εδώ και εννέα χρόνια λόγω της Euroleague, αλλά πλέον ερχόμαστε πιο κοντά και μέσω των αγώνων πρωταθλήματος. Ερχόμαστε όμως πιο κοντά και λόγω κοινής φιλοσοφίας και για το πώς βλέπουμε το μπάσκετ. Η συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό μας ανοίγει δρόμους για το πώς θα προβάλλεται το μπάσκετ από τα κανάλια Novasports.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 45.943 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος εισάγουμε μια καινούργια ζώνη, κάθε Σάββατο στις 5μμ, καθώς εκείνη την ώρα θα γίνεται ενημέρωση για τα πέντε από τα επτά παιχνίδια της Α1, σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ. Πέντε παιχνίδια στις 5 του Σαββάτου, είναι το μότο για τη νέα σεζόν, προκειμένου να δίνουμε ένα ραντεβού με τους φίλους του μπάσκετ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που δεν μπόρεσε να είναι εδώ σήμερα, τον κ. Μάνο Παπαδόπουλο, καθώς το τελευταίο τρίμηνο συνεργαστήκαμε άψογα για όσα θα μπορέσετε να δείτε στις οθόνες σας τη νέα σεζόν».

Την διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της, Μάνος Παπαδόπουλος.

«Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας γι’ αυτή τη συμφωνία, καθώς οι άνθρωποι που εργάζονται στα κανάλια είναι κοντά στο άθλημα και το αγαπούν. Αυτή ήταν και επιθυμία του Φίλιππου Συρίγου, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να είναι στα κανάλια καθώς μπορούν να δώσουν βοήθεια στο μπάσκετ. Ελπίζω αυτή η συνεργασία να κρατήσει για χρόνια», ανέφερε.

Παρών στην παρουσίαση της συμφωνίας των δύο πλευρών ήταν και ο αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης.

«Είναι όμορφη στιγμή για την ομάδα και το ελληνικό μπάσκετ. Τόσα χρόνια η Nova στηρίζει το μπάσκετ και είναι κοντά στο άθλημα. Εύχομαι να συνεχιστεί η συνεργασία για πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό στις δύσκολες στιγμές που περνά ο ελληνικός αθλητισμός και κυρίως το ελληνικό μπάσκετ να γίνεται αυτή η συνεργασία», ανέφερε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.