ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Με Πανιώνιο η πρεμιέρα

Το Εφηβικό τμήμα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει την Κυριακή, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, τον Πανιώνιο εκτός έδρας .

Με Πανιώνιο η πρεμιέρα

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (14/9) στις 11.00π.μ. στο γήπεδο της Αργυρούπολης ενώ την δεύτερη αγωνιστική οι πράσινοι θα υποδεχτούν τον Εργοτέλη.

Το πρωτάθλημα αποτελείται από 10 όμιλους και οι πράσινοι βρίσκονται στον πρώτο μαζί με Καλλονή, Εργοτέλη, ΟΦΗ, Πλατανιά, Λεβαδειακό, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Ατρόμητο.Θα γίνουν 3 γύροι των εννιά αγωνιστικών αλλά σε σχέση με πέρυσι θα υπάρξει διαφοροποίηση στον τρίτο γύρο και στο που θα γίνονται οι αναμετρήσεις με τους τέσσερις πρώτους να έχουν το αβαντάζ της έδρας.

Επιπρόσθετα όσον αφορά τις απουσίες που θα έχει η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου, αυτές έχουν να κάνουν με τον Οικονομόπουλο που είναι τιμωρημένος για τις δυο πρώτες αγωνιστικές λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής περιόδου.

Τέλος αρκετά άτυχος στάθηκε ο ο Μανιδάκης  καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και έκανε εγχείριση για την αποκατάσταση της ζημιάς πριν από δυο εβδομάδες και θα μείνει εκτός αγωνιστικού χώρου για πέντε με έξι μήνες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE