ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πολλές οι πιθανότητες για Μπούι

Θέση στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στον αγώνα κόντρα στην Καλλονή διεκδικεί με αρκετές πιθανότητες ο Ουασίμ Μπούι. Τι άλλο σκέφτεται ο Αναστασίου.

Πολλές οι πιθανότητες για Μπούι

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δοκίμασε στην χθεσινή προπόνηση τον Ολλανδό μέσο που προορίζει στην θέση του Τάσου Λαγού. Ο Έλληνας μέσος, απουσίαζε με την Εθνική Ελπίδων και ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται να τον ξεκουράσει.

Το ίδιο σκέφτεται να πράξει και με τον Νίκο Καρέλη, που έλειπε τις προηγούμενες μέρες και την θέση του στον αρχικό σχήμα είναι πιθανό να πάρει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκια την ομάδα του στην Μυτιλήνη αφού σύμφωνα με δηλώσεις του θεωρεί τον αγώνα «παγίδα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.836 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με όσο δοκίμασε ο προπονητής του «τριφυλλιού» στην χθεσινή προπόνηση, η πιθανή ενδεκάδα θα είναι Κοτσόλης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής,  Μπούρμπος, Μπούι, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Πέτριτς και Κλωναρίδης

Ο 41χρονος τεχνικός θέλει να μεγαλώσει το ρόστερ του προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και τους αγώνες του Europa League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.