ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Επέστρεψα στην οικογένειά μου»

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μίλησε σε αθλητική εφημερίδα ο Σωτήρης Πανταλέων.

«Επέστρεψα στην οικογένειά μου»

Ο επί χρόνια αρχηγός των «πρασίνων» επιστρέφει μετά την παρουσία του στην Γαλλία για να συνεισφέρει ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Ο έμπειρος παίκτης μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αυτή έπαιξε το τεχνικό τιμ.

«Στον Παναθηναϊκό αισθάνομαι σαν το σπίτι μου και την οικογένειά μου και αυτό δεν άλλαξε ποτέ. Από την άλλη θεωρώ ότι είναι πολύ αξιόλογη η προσπάθεια που γίνεται από τα παιδιά που έχουν αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Παιδιά μέσα από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού. Ήθελα, λοιπόν, πολύ να συνεισφέρω στην προσπάθεια να επανέλθει ο Σύλλογος στο σημείο που του αξίζει. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η επιλογή του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και του Παύλου Καραμαρούδη στο πάγκο της ομάδας. Γιατί εκτός από του ότι είναι ιδανικοί για το τεχνικό τιμ, τρέφουν και αγάπη για το σύλλογο και αυτό μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να βρει την ταυτότητά της».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυναμική του παρελθόντος με τον έμπειρο κεντρικό να τονίζει: «Νομίζω ότι το ζητούμενο, μέσα από τις δυσκολίες που έχει ο Ερασιτέχνης είναι αφενός να προσπαθήσει συνολικά να βγει από το δύσκολο σημείο που είχε φτάσει το τελευταίο διάστημα. Όσον αφορά στο βόλεϊ ανδρών, η ομάδα πρέπει να βρει όσο πιο γρήγορα την αξιοπρέπεια της και το ειδικό βάρος που είχε στο παρελθόν. Πρέπει να σταματήσει αυτό που ήταν αδιανόητο για όλους εμάς, να παλεύει δηλαδή ο Παναθηναϊκός να σώσει την κατηγορία».

Αναφορικά με τι μπορεί να περιμένουν οι φίλαθλοι από την ομάδα υποστήριξε: «Ο στόχος είναι, προς το παρόν, να μην μπει σε περιπέτεια η ομάδα, δηλαδή να σταματήσει παλεύει για την παραμονή. Ο,τι παραπάνω έρθει θα είναι σίγουρα καλό για τον Παναθηναϊκό».

Τέλος ο Σωτήρης Πανταλέων δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι γεμίζουν το κλειστό της Κυψέλης και στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας: «Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί, να είναι η ομάδα κοντά στους φιλάθλους. Και είδαμε πέρυσι πόσο πολύ τη βοήθησε ο κόσμος στην παραμονή στην κατηγορία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...