ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε τα εισιτήρια ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς με ανακοίνωση του, υπενθύμισε πως αύριο ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων, για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ανακοίνωσε τα εισιτήρια ο Πλατανιάς

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από αύριο, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ) και από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, καθημερινά έως και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Εισιτήρια θα διατίθενται και απογευματινές ώρες στα Χανιά (Official Store), την Πέμπτη 18/9 και την Παρασκευή 19/9, από τις 18.00 έως τις 21.00.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.523 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρες 1 & 2: 25 ευρώ.

Θύρα 3: 15 ευρώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...