ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Εκ του πονηρού η διαρροή…»

Καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό όσον αφορά τη διαρροή που προέκυψε από το Ελεγκτικό Συνέδριο της Περιφέρειας Αττικής, για το κονδύλι της Λεωφόρου.

«Εκ του πονηρού η διαρροή…»

Χθες υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «μπλοκάρισμα» της χρηματοδότησης των 7 εκ. ευρώ για την ανακαίνιση της Λεωφόρου από την Περιφέρεια. Από τους «πράσινους» προκύπτει ότι δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση η απόφαση, θεωρώντας πως η εν λόγω διαρροή ήταν εκ του πονηρού, γι’ αυτό το λόγο ΠΑΕ και Ερασιτέχνης δεν τοποθετήθηκαν επίσημα.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνης έχουν πολλάκις τονίσει πως το αύριο του συλλόγου, βρίσκεται στη Λεωφόρο και μόνο σε αυτή, ενώ τονίστηκε ότι αν χρειαστεί θα επανέλθουν με κοινή ανακοίνωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.