ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παρουσιάζονται οι ομάδες βόλεϊ

Παρουσιάζονται οι ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών στο κλειστό της Λεωφόρου.

Παρουσιάζονται οι ομάδες βόλεϊ

Στην παρουσίαση εκτός από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα γίνει και ένας πρώτος καθορισμός των στόχων της φετινής σεζόν για τα δύο τμήματα.

Η ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ:

«Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και του Τ.Α.Α. θα παρουσιάσουν στους εκπροσώπους του Τύπου τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών σε εκδήλωση προς τιμή των εκπροσώπων του Τύπου την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 16.00 στο γυμναστήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.122 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...