ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρεις απολύσεις σε ένα χρόνο

Ο Σάκης Τσιώλης, βασικός υποψήφιος ν΄ αναλάβει τον Παναθηναϊκό στη μετά-Φάμπρι εποχή, κούνησε μαντήλι ΚΑΙ στην Ξάνθη.

Τρεις απολύσεις σε ένα χρόνο

Νέα απόλυση για τον Σάκη Τσιώλη χθες, αυτή τη φορά από τον Χρήστο Πανόπουλο που ακολούθησε τα παραδείγματα Καϋμενάκη-Μπάκου (Τρίπολη), Χριστοβασίλη (ΠΑΣ) δίνοντας τα παπούτσια στο χέρι στον Καρδιτσιώτη προπονητή. Φεύγοντας και από την Ξάνθη, με τρεις απολύσεις μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο δεν περηφανεύεται κιόλας. Θα πείτε που κολλά ο Παναθηναϊκός σ’ όλο αυτό;

Μα ο παλαίμαχος άσος της Λάρισας δεν φερόταν ανάμεσα στους υποψηφίους για την τεχνική του ηγεσία πριν ο Γιάννης Αλαφούζος καταλήξει στη λύση Αναστασίου; Το περασμένο καλοκαίρι ο Τσιώλης είχε παραδεχθεί ότι είχε στα χέρια του πρόταση από μεγάλη ΠΑΕ (τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια), ενώ τον χειμώνα το όνομά του παρέλασε και στο ρεπορτάζ ΑΕΚ, αφού στην Ένωση υπήρχε προβληματισμός για την δουλειά του Τραϊανού Δέλλα.

Ο Τσιώλης έχει κάνει πολλές «κηδείες» στον ΠΑΟ (με Ολυμπιακό Βόλου, Ιωνικό παλιότερα), είναι ο αγαπημένος σχολιαστής του …»ΦΩΤΟΣ» (πίσω απ’ το Νίκο Αλέφαντο), πολλοί είχαν σοβαρές ενστάσεις για το αν έπρεπε ο σύλλογος να μπει καν στη διαδικασία να σκεφτεί συνεργασία αναλογιζόμενοι το …αμίλητο νερό που ήπιε μετά τον προπέρσινο τελικό κυπέλλου που θα μείνει αιωνίως γνωστός ως «παιχνίδι Μανιάτη»!

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.