ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην αποστολή ο Σίλντεφελντ

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τη Ντιναμό Μόσχας (18/09/2014 - 20:00 ΑΝΤ1, Panathinaikos24.gr), πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί.

Στην αποστολή ο Σίλντεφελντ

Ο Κροάτης στόπερ προπονήθηκε και σήμερα ατομικά, όμως βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του τριφυλλιού, που θέλει να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στους ομίλους του Europa League.

Στα της προπόνησης τώρα,  οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με οικογενειακό δίτερμα και τελειώματα. Παράλληλα οι Μπεργκ και Ρισβάνης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκανε ο Σπυρόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Ρώσους, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την πρώτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του UEFA Europa League. Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε σ’ αυτή 20 ποδοσφαιριστές, ενώ άφησε εκτός τον Ουασίμ Μπούι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Πράνιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...