ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσερτσέσοφ: «Είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Τον Παναθηναϊκό λόγω έδρας έχρισε φαβορί της αναμέτρησης, ο προπονητής της Ντιναμό Μόσχας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ στη συνέντευξη Τύπου.

Τσερτσέσοφ: «Είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Ο τεχνικός του ρωσικού συλλόγου, τόνισε πως η ομάδα θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει κάτι θετικό από το συγκεκριμένο ματς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απουσία που ακούει στο όνομα, Ματιέ Βαλμπουενά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Ντιναμό:

Για το παιχνίδι:

«Ξεκινάμε όλοι από το μηδέν. Ελπίζουμε ότι θα υλοποιήσουμε όλα μας τα πλάνα. Μετά από την ήττα με την Ζενίτ, σίγουρα δεν ικανοποίησε κανέναν αλλά είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Εμείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε ότι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό του Βαλμπουενά:

«Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση για τον ποδοσφαιριστή. Διαθέτουμε, όμως, έμπειρους παίκτες με ποιότητα και αύριο θα αποφασίσουμε ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.439 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Σίλντενφελντ:

«Τον ξέρουμε και μας ξέρει. Δεν νομίζω πως αυτή η σχέση μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι».

Για το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα: 

«Είναι άλλο το πρωτάθλημα και άλλο η Εύρωπη. Είναι διαφορετικά παιχνίδια και νομίζω δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει ο Παναθηναϊκός, θα έχει το άγχος. Αυτό, όμως, δεν μας απασχολεί».

Για την Αρχαία Ελλάδα και ποιον γνωρίζει:

«Τον ποιητή Σολωμό».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός, παίζει στην έδρα του και έχει και εμπειρία. Για εμάς είναι το πρώτο παιχνίδι. Αυτό που θα παίξει ρόλο είναι η κατάσταση των ποδοσφαιριστών αύριο στον αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.