ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Με την παράγκα κάνουν το μάγκα!

Για να έρθουμε στο πνεύμα των ημερών η Σκωτία μπορεί ν’ απέρριψε με δημοψήφισμα την ανεξαρτησία της άρα και ο Σκωτζέζος αρχιδαιτητής Χιου Ντάλας δε θα κηρύξει την ανεξαρτησία των ρέφερι από το άθλιο και σιχαμερό κατεστημένο που όλως τυχαίως κάνει τρομερά λάθη σε βάρος της ομάδας μας… Γράφει ο Κώστας Παπαγεωργίου.

Με την παράγκα κάνουν το μάγκα!

Εντάξει είπαμε να φτιάξουμε ομάδα  για να κερδίσουμε τους διαιτητές και τους βοηθούς τους αλλά  έτσι όπως πάει από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος  ούτε η… Μπαρτσελόνα δε θα καθάριζε με τόσο χοντρά λάθη σε βάρος του τριφυλλιού…

Για να έρθουμε στο πνεύμα των ημερών η Σκωτία μπορεί ν’ απέρριψε με δημοψήφισμα την ανεξαρτησία της  άρα και  ο Σκωτζέζος   αρχιδαιτητής  Χιου Ντάλας δε θα κηρύξει την ανεξαρτησία  των ρέφερι από το άθλιο και σιχαμερό κατεστημένο που  όλως τυχαίως κάνει τρομερά λάθη σε βάρος της ομάδας μας…

Για να μην παρεξηγούμαι άλλο βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας  της ομάδας  μας που όλοι επιθυμούμε άλλωστε Παναθηναϊκός είμαστε με βαριά φανέλα και άλλο να μη σου δίνουν αυτά που δικαιούσαι μέσα στο γήπεδο…  Ας μη ξεχνάμε ότι και  με τον Παναθηναϊκό οι αντίπαλες ομάδες  σκοτώνονται  για να του κόψουν βαθμούς  λες και παίζουν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ… Καλό είναι αυτό… Να παίρνεις  ποντάκια με την αξία σου γιατί δεν πρόκειται να σου χαριστεί κανείς… Όμως υπάρχει και ένα απλό ερώτημα. Γιατί οι ομάδες που αντιμετωπίζουν με λύσσα το τριφύλλι  όταν παίζουν με άλλους ανοίγουν πόδια, χέρια, και κάνουν δημόσιες και… ιδιωτικές σχέσεις;;;;;  Οέο!!!!

Με   ύψος 2,24 φέρτε την Κυρία να παίξει πεντάρι στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του τριφυλλιού!

Karyatides1-570

Ρόκυ 2  θα γυρίσεις παικταρά  μου!!!

nnn

-Να τιμάς τον μεγάλο Νίκο Γκάλη  στο τουρνουά προς τιμή  του( άλλωστε και εκείνος  το  τίμησε το τριφύλλι φορώντας τη φανέλα του)  και να υπάρχουν λίγοι πανίβλακες στην εξέδρα που σκυλοβρίζουν τον Παναθηναϊκό  τη ώρα της απονομής δείχνει ότι τα καμένα μυαλά υπάρχουν παντού!

-Το ακούσαμε κι αυτό…  «Εμείς είμαστε Ολυμπιακοί και βράζει το αίμα μας»… Βράσε ρύζι δηλαδή!

– Αν συνεχίσει να είναι killer o Nτίνας θα του βγει παρατσούκλι… Κουφοντίνας;;;

-Ο Σαμαράς στην Πάπισσα Μέρκελ, ο Τσίπρας στον Πάπα.. .και στα ματς  των πράσινων  οι Διαιτητές  και οι Βοηθοί να κάνουν… παπαδες!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE