ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Κλείσε θέση στο ΟΑΚΑ!

Το panathinaikos24.gr, σε συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σας βάζει στο ΟΑΚΑ για να ζήσετε από κοντά τη φετινή προσπάθεια του «εξάστερου», με δυο εισιτήρια διαρκείας!

Κλείσε θέση στο ΟΑΚΑ!

Δυο τυχεροί από εσάς θα πάρουν από μια κάρτα διαρκείας, στον διαγωνισμό του panathinaikos24.gr, με την ευγενική χορηγία της «πράσινης» ΚΑΕ. Κλείστε θέση στην πιο «καυτή» έδρα της Ευρώπης, το κλειστό του ΟΑΚΑ και παρακολουθείστε από κοντά τη «μάχη» του μεγαλύτερου συλλόγου της Ευρώπης, τα τελευταία 20 χρόνια. Δείτε από κοντά το αγαπημένο σας «τριφύλλι» σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποστείλετε τα στοιχεία σας στη σελίδα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας (https://panathinaikos24.gr/selida-epikoinwnias/) και αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση για δυο κάρτες διαρκείας από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου.

Panathinaikos24.gr: Ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ