ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Εύκολη επικράτηση για τα «φίνα κορίτσια»

Εύκολη νίκη για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκό με 3-0 κόντρα στην Ηλιούπολη σε φιλικό που έγινε στην Λεωφόρο.

Εύκολη επικράτηση για τα «φίνα κορίτσια»

Η ομάδα του Γιώργου Ρούσση έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινάει. Να σημειώσουμε ότι παίχθηκαν δύο ακόμα σετ τα οποία πήρε ο Παναθηναϊκός και πάλι (25-18, 25-21).

Να σημειώσουμε ότι στο κλειστό της Λεωφόρου βρέθηκαν και περίπου 100 φίλοι της ομάδας που ενίσχυσαν την προσπάθεια των αθλητριών.

Τα σετ: 25-12, 25-17, 25-14

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Ρούσης): Γκούζου 4 (1 μπλοκ), Καββαδία 7 (3 άσοι, 1 μπλοκ), Μερτέκη 16, Βίλκου 14 (1 μπλοκ), Τσίμα 9 (2 άσοι, 1 μπλοκ), Πατσέκο 5 (3 άσοι, 1 μπλοκ), Ρόγκα (λ. υπ. 64%, αρ. 43%), Χρήστου 12 (2 άσοι, 1 μπλοκ), Γιαννακοπούλου 2, Παπαδοπούλου 2 (2 άσοι), Μεταξά 7 (1 μπλοκ), Τσατσούρη 3, Βαμβακούση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...