ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιτυχίες για τους «πράσινους» σκοπευτές

Αρκετές επιτυχίες για τους αθλητές του τμήματος σκοποβολής του Παναθηναϊκού σε αγώνες που διεξήχθησαν στην Σπάρτη.

Επιτυχίες για τους «πράσινους» σκοπευτές

Οι αγώνες «Θεοφιλάκεια 2014» έγιναν το Σαββατοκύριακο και οργανώθηκαν από τον Σκοπευτικό Όμιλο Λακεδαιμονίων «Λεωνίδας».

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τους Γιάννη Καμπούρη, Δημήτρη Κατσίρη, Θεόδωρο Λουκόπουλο, Τίτο Καρρέρ και τα 2 νεώτερα μέλη της ομάδας τον Ηλία και τον Κωνσταντίνο.

Στον αγωνιστικό τομέα οι Καμπούρης και Κατσίρης κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις   του βάθρου αντίστοιχα στο αεροβόλο πιστόλι αντρών, ο Θ. Λουκόπουλος  7ος, ο Τ. Καρρέρ 9ος. Στο αεροβόλο τουφέκι αντρών ο Τ. Καρρέρ κατετάγη 7ος και τα πιτσιρίκια της ομάδας στην κατηγορία Αεροβόλο τουφέκι παίδων Α’ με πολύ καλή εμφάνιση κατέλαβαν 10η και 11η θέση αντίστοιχα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειώσουμε ότι πλευρό των σκοπευτών ήταν η Θύρα 13 Σπάρτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...