ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να μην γίνει Μπαλμπόα

Έχει διαφημιστεί αρκετά ο Βαλμίρ Μπερίσα, η Ρόμα τον έστειλε στον Παναθηναϊκό να τον αναπτύξει, οπότε σίγουρα ο μικρός δεν θα γίνει περίπτωση Ουρουγουανού.

Να μην γίνει Μπαλμπόα

Σίγουρος για τον εαυτό του εμφανίστηκε στην παρουσίαση του ο Βαλμίρ Μπερίσα που σαφώς και δεν επιθυμεί να γίνει νέος… Μπαλμπόα.

Ο σωματώδης Ουρουγουανός ήρθε πέρσι δανεικός από την Τσερίτο αλλά παίζοντας μονίμως στην ομάδα Νέων δεν εντυπωσίασε κι έτσι δεν πήρε προαγωγή ποτέ στην ανδρική ομάδα, με εξαίρεση συμμετοχή λίγων λεπτών στο ματσάκι κυπέλλου με τα Ψαχνά.

Ο Σουηδός είναι καλύτερη πάστα παίκτη, το γεγονός ότι τα δικαιώματά του τα έχει η Ρόμα κι οι συμπατριώτες του τον παρομοιάζουν με τον Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς αποδεικνύει πράγματα. Πλην όμως λόγω ηλικίας είναι ακατέργαστος και σίγουρα δεν είναι εύκολο να ρίξεις έναν έφηβο κατευθείαν στα βαθιά ν’ αντιμετωπίσει άντρες.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο φιλικό με την Βιτορούλ μας άρεσαν τα κρατήματα της μπάλας και το θράσος του, αλλά ακόμα έχει δρόμο να διανύσει μέχρι να τον δούμε στην αποστολή του κυπελλούχου. Ποιος ξέρει, άμα ο Πέτριτς συνεχίζει ν’ απογοητεύει ίσως του δοθεί νωρίτερα απ΄ όσο περιμένει η ευκαιρία.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...