ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προσφορά Ερασιτέχνη για διαρκείας του μπάσκετ

Μεγάλη προσφορά για γονείς και αθλητές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για απόκτηση καρτών διαρκείας στο μπάσκετ ανακοινώθηκε από την ακαδημία μπάσκετ.

Προσφορά Ερασιτέχνη για διαρκείας του μπάσκετ

Σύμφωνα με την προσφορά αυτή οι αθλητές του Παναθηναϊκού κάτω των 18 ετών θα μπορούν να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας και να βρεθούν όλη τη σεζόν δίπλα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό με 60 Ευρώ και οι ενήλικες αθλητές ή οι γονείς τους θα έχουν την ίδια δυνατότητα με 120 ευρώ αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. σε συνεργασία με την Κ.Α.Ε Π.Α.Ο. ανακοινώνει μια μοναδική προσφορά κάρτας διαρκείας αποκλειστικά για τους γονείς και τους αθλητές του Ερασιτέχνη, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων της αντρικής ομάδας μπάσκετ!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αθλητές του Παναθηναϊκού κάτω των 18 ετών θα μπορούν να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας και να βρεθούν όλη τη σεζόν δίπλα στον Εξάστερο με 60 Ευρώ και οι ενήλικες αθλητές ή οι γονείς τους θα έχουν την ίδια δυνατότητα με 120 Ευρώ αντίστοιχα.

Η προσφορά έχει ισχύ έως τις 10 Οκτωβρίου 2014 και αφορά τις θέσεις στην οικογενειακή θύρα του Τριφυλλιού στο Ο.Α.Κ.Α (τμήματα 120-123).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Γραμματεία Θύρα 7Α (Τάφος του Ινδού)

Δευτ.-Παρ. 17.00-20.00

Σαβ.-Κυρ. 11.00-13.00

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Φόρμα συμπλήρωσης (από τη γραμματεία Θ.7Α)

Επίδειξη κάρτας αθλητή/τριας Παναθηναϊκού Α.Ο.

Επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας (για τους γονείς & τους ενήλικες αθλητές)»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.