ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουσέϊρο: «Υπάρχει θέληση για νίκη»

Ο τεχνικός της Εστορίλ, Ζοσέ Κουσέιρο, επεσήμανε με δηλώσεις του, ότι οι παίκτες του θα παλέψουν κόντρα στον Παναθηναϊκό για την πρώτη τους νίκη στην φάση των ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Κουσέϊρο: «Υπάρχει θέληση για νίκη»

Η Εστορίλ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για ν’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Πέμπτης για την 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. ο τεχνικός των Πορτογάλων, Ζοσέ Κουσέιρο, τόνισε ότι η ομάδα του δεν είναι πιεσμένη, όμως θα κάνουν ότι μπορούν για την πρώτη τους νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν υπάρχει πίεση για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση με την Μπενφίκα μπορεί να ήταν ευχάριστη για τους θεατές όχι όμως για μας, δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιες αναμετρήσεις, πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Γνωρίζουμε ποιο είναι το πρόβλημα μας, έχουμε μια από τις καλύτερες επιθέσεις και μια από τις χειρότερες άμυνες. Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Για το Γιουρόπα Λίγκ, δεν υπάρχει πίεση, ωστόσο υπάρχει θέληση για νίκη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι μια αναμέτρηση που μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη καθώς ο νικητής μπορεί να κάνει σημαντικό βήμα για την συνέχεια του ομίλου. Αν νικήσουμε θα είναι η πρώτη μας νίκη σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση στην ομάδα καθώς θ’ αγωνιστούμε Πέμπτη και στη συνέχεια έχουμε αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή. Είναι απίστευτο να θέλεις να προσφέρεις βαθμούς στην Πορτογαλία και ν’ αναγκάζεσαι να σκέφτεσαι πως θα διαχειριστείς την ομάδας σου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...