ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Εστορίλ παρουσιάστηκε ο Στέφανος Κοτσόλης, τονίζοντας πως οι παίκτες του «τριφυλλιού» αδικούν τους εαυτούς τους.

Κοτσόλης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Την άποψη πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού αδικούν τους εαυτούς τους με εμφανίσεις όπως αυτή με την Εστορίλ εξέφρασε ο Στέφανος Κοτσόλης. Ο έμπειρος γκολκίπερ, μιλώντας στη Nova μετά την ήττα στην Πορτογαλία, τόνισε πως άπαντες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και η ομάδα να βελτιωθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova: 

«Δεν νομίζω ότι η Εστορίλ είναι μία ομάδα που μπορεί να μας κερδίσει τόσο εύκολα. Με τέτοιες εμφανίσεις αδικούμε τους εαυτούς μας και την προσπάθεια που καταβάλαμε πέρυσι για να φτάσουμε εδώ και να δώσουμε αυτούς τους αγώνες», τόνισε ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Ολοκληρώνοντας, είπε: «Σίγουρα υπάρχει ένταση τώρα, αλλά πρέπει να δούμε τις ευθύνες που έχει κάθε ένας από εμάς και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 72.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...