ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Την άλλη από το +20 και η… σύγκριση Μητσάρα , Σπανούλη!

Ο Τάσος Νικολογιάννης κάνει ένα... διάλειμμα από τα ποδοσφαιρικά και γράφει στο panathinaikos24.gr για τον χθεσινό άθλο του ΟΑΚΑ από τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα της τελευταίας 20ετίας!

Την άλλη από το +20 και η… σύγκριση Μητσάρα , Σπανούλη!

Το είδαμε και αυτό. Σε κρίσιμο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός να κερδίζει τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ κάνοντας ανατροπή από το -10 λίγο πριν το τέλος. Με παιδάκια και ξένους, που πρώτη φορά έπαιζαν μεταξύ τους σε επίσημο παιχνίδι και χωρίς την δύναμη του κόσμου τους, αφού το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Αυτή η ομάδα έχει τόσο βαριά φανέλα, που όποιος τολμήσει να την αμφισβητήσει τρώει… φάπα ανάλογη με την χθεσινή. Το dna της είναι μοναδικό. Κάθε φορά θέλεις να την βλέπεις, όλο και πιο πολύ. Δεν χορταίνεις να τους βλέπεις να κερδίζουν τον Ολυμπιακό με όλους τους τρόπους με άλλους προπονητές, με άλλους παίκτες, με κόσμο, χωρίς κόσμο, εντός έδρας, εκτός έδρας. Εγώ προτείνω-για να κάνουμε και λίγο πλάκα- την επόμενη φορά για να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι να αρχίσει ο Ολυμπιακός από το +20. Μόνο μπράβο αξίζουν  στην διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες, για αυτό που παρουσίασαν χθες στο παρκέ. Μία ομάδα, που υστερεί σε μπάτζετ του αντιπάλου, αλλά έχει και φρεσκάδα και τρεξίματα και δίψα και κυρίως είναι ΟΜΑΔΑ.

Και επειδή βλέπω ότι γίνεται σύγκριση μεταξύ Διαμαντίδη και Σπανούλη εγώ έχω να πω ένα απλό πράγμα. Ο Μητσάρας όταν καίει η μπάλα στα ματς με τον Ολυμπιακό, είναι καθοριστικός, όπως με το χθεσινό τρίποντο, ο Σπανούλης, όταν καίει η μπάλα κόντρα στον Παναθηναϊκό στα κρίσιμα παιχνίδια, είτε …κρύβεται, είτε αποτυγχάνει. Μία φορά έκρινε  ένα αδιάφορο ματς στην Ευρωλίγκα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Σπανούλης με ένα σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και έδειχνε το αυτί του… Συνήθως όταν παίζει ο Σπανούλης ο Παναθηναϊκός παίρνει διαφορά και αυτό λέει πολλά. Εκεί είναι η διαφορά μεταξύ τους και αυτή η διαφορά αναδεικνύει τον Διαμαντίδη μακράν του δεύτερου τον κορυφαίο Ελληνα μπασκετμπολίστα μετά τον Νίκο Γκάλη. Πέρα από το ότι ο Διαμαντίδης πάρα την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο παραμένει ταπεινός και με εξαιρετικό χαρακτήρα, που δεν αλλοιωθεί ούτε στο ελάχιστο από την επιτυχία…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...