ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευκαιρία για τον Διαμαντάκο

Ακόμα κι αν αποκτηθεί ο Τζούλιαν Ράιτ ο «σπαρτιατικός πύργος» του ΠΑΟ θα έχει ευκαιρίες να παίξει.

Ευκαιρία για τον Διαμαντάκο

Ακόμα κι αν αποκτηθεί ο Τζούλιαν Ράιτ είναι τόσο καιρό εκτός αγώνων που σίγουρα θα του χρειαστούν κάμποσες εβδομάδες να φτάσει το επίπεδο φυσικής κατάστασης των συμπαικτών του. Κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν να βρεθεί αρκετές φορές στην αποστολή ο Γιώργος Διαμαντάκος.

Ο ψηλός έπαιξε σχεδόν 12 λεπτά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και παρότι το παλικαράκι έτρεμε από το τρακ δεν έκανε ούτε ένα λάθος, μαζεύοντας και τρία ριμπάουντ, το ένα επιθετικό με «θυμό» ανάμεσα σε τρεις παίκτες του «αιωνίου» που χίμηξαν να του αποσπάσουν τη μπάλα.

Μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ήταν οι σταρ της εφηβικής ομάδας ώσπου φέτος ήρθε η ώρα του προβιβασμού στους άνδρες. Ο μικρός είναι το αγαπημένο παιδί των ιδιοκτητών αφού τυχαίνει συντοπίτης τους, στον Σπαρτιατικό αγωνιζόταν πριν ο Κώστας Γιαννακόπουλος κι ο Μάνος Παπαδόπουλος κατηφορίσουν στην Πελοπόννησο για να πάρουν την υπογραφή του.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.004 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον ξεχωρίσαμε πέρσι κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας για τα πλέι-οφ (6 Μαΐου) όταν σε 15 λεπτά πρόλαβε να σκοράρει 9 πόντους με 3/7 δίποντα και 3/3 βολές, να «κατεβάσει» τρία ριμπάουντ και να αλλοιώσει μια προσπάθεια.

Φέτος θα έχει μεγαλύτερο χρόνο παρότι το σουλούπι του βαρύ σέντερ δεν έχει πια πέραση, αφού στην Ευρώπη κυριαρχούν φορ αλά Λάσμε-Χάινς που με το ζόρι ακουμπούν ή ξεπερνούν τα δύο μέτρα.

Παρόλα αυτά το παλικάρι ακόμα είναι ακατέργαστο και μπορεί να κάνει θαύματα στο μέλλον αν διδαχθεί καλά από τον κόουτς και τον Εστεμπάν Μπατίστα που σωματοδομικά του μοιάζει!

Δημήτρης Στρατής 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...