ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πετρόπουλος ο… αντι-Παπάζογλου

Οπαδός του ΠΑΟ ο Αντώνης Πετρόπουλος, σε λίγες ώρες θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά στην αγαπημένη του ομάδα που παρότι του έδωσε ευκαιρίες δεν τις έπιασε από τα μαλλιά.

Πετρόπουλος ο... αντι-Παπάζογλου

Ο Αντώνης Πετρόπουλος θα είναι η επιθετική αιχμή του ΟΦΗ την Κυριακή με τον 28χρονο στράικερ ν’ αποτελεί τον αντι-Παπάζογλου των αντιπάλων.

Αμφότεροι σωματώδεις (με τον νυν κυνηγό του Ατρομήτου να …ρίχνει στα σημεία στον τέως παίκτη του τριφυλλιού), παλιού τύπου «εννιάρια» που περιμένουν απ’ την ομάδα να τους αναδείξει. Ο «Πετρό» παρότι του δόθηκαν ευκαιρίες σε τοπ συλλόγους (ΠΑΟ, ΑΕΚ) δεν τις εκμεταλλεύτηκε, είτε επειδή έπεσε σε άσχημες εποχές των σωματείων, είτε επειδή στη θέση του έπαιζαν σταρ (Σίσε), είτε γιατί ο ίδιος προτιμούσε περισσότερο να …μιλά από το να παίζει!

Θυμόμαστε (και γελάμε) συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Πετρόπουλος προ μηνών όπου έκανε επίθεση στον Ζεσουάλδο Φερέιρα θεωρώντας ότι τον αδικούσε βάζοντας βασικό τον Χοσέ Τοτσέ κι όχι την αφεντιά του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο γήπεδο βέβαια «δικαίωνε» τον Πορτογάλο που τον είχε στις ρεζέρβες, αρκεί να θυμηθούμε τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ευκαιρίες που σπατάλησε στα εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννενα, Ολυμπιακό το φθινόπωρο του 2012.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.