ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ραντεβού με την ιστορία…

Την ευκαιρία να πάει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Final-4 του League Cup στο βόλεϊ, έχει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι (19:30).

Ραντεβού με την ιστορία…

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά τη νίκη που πέτυχε επί της Λαμίας (3-1), έχει την ευκαιρία της απόψε με νέο τρίποντο να προκριθεί στους «4» και να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα, με τον Ανδρεόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ο άσος του «τριφυλλιού» Θανάσης Πρωτοψάλτης μίλησε στην «Πράσινη» για το ματς στη Βόχα τονίζοντας πως ο αγώνας με τον Παμβοχαϊκό θα είναι διαφορετικός σε σχέση με αυτόν απέναντι στη Λαμία.

Αναλυτικά:

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Τον Παμβοχαϊκό τον ξέρουμε και μας ξέρει από τα φιλικά που παίξαμε στην προετοιμασία. Αυτό το ματς, όμως, θα είναι διαφορετικό. Είμαστε μια νέα ομάδα και πιστεύουμε ότι το στιλ που παίζουμε χαρακτηρίζει ένα ωραίο κομμάτι του βόλεϊ. Το ματς είναι πολύ σημαντικό λόγω της πρόκρισης στο Final 4 και θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκής αξίζει να είναι στο Final 4, κάτι τέτοιο λείπει καιρό από την ομάδα και είναι μια ευκαιρία να τα καταφέρουμε».

Βαθμολογία ομίλου:

Παμβοχαϊκός 3 (3-0)

Παναθηναϊκός 3 (3-1)

Λαμία 0 (1-6)

Ο νικητής του ματς Παμβοχαϊκός-Παναθηναϊκός θα πάρει το εισιτήριο για το Final-4 του League Cup.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.