ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι δικαστές τι κάνουν με τους Αγγελόπουλους;

Σωστά κάλεσαν τον πρόεδρο του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη, για το «εντεταλμένη υπηρεσία των διαιτητών». Γιατί όμως δεν καλούν και τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού να αποδείξουν όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν… ξεστομίσει; Γιατί τόση ασυλία;

Οι δικαστές τι κάνουν με τους Αγγελόπουλους;

Ο πρόεδρος του Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, κλήθηκε σε απολογία από τους αθλητικούς δικαστές του ΕΣΑΚΕ και ορθώς συνέβη αυτό, αφού μίλησε για διαιτητές που βρίσκονταν σε εντεταλμένη υπηρεσία στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο καθένας θα πρέπει να αποδεικνύει αυτά που λέει και ειδικά όταν τα λέει με την ιδιότητα παράγοντα μεγάλης ομάδας. Ο Αρβανίτης θα πρέπει να απολογηθεί και να αποδείξει τα περί εντεταλμένης υπηρεσίας.

Δεν είδαμε όμως κανέναν αθλητικό δικαστή να καλεί σε απολογία τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για όλα όσα έχουν πει πριν καλά – καλά ξεκινήσει η σεζόν. Για όσα ανέφεραν μπροστά στις κάμερες στην κλήρωση του πρωταθλήματος ή στην media day του Ολυμπιακού. Εκεί που μίλησαν για ΚΕΔ που δεν αλλάζει, για φοροδιαφυγές, για πρωτάθλημα αλητείας, για μπράβους που κυνηγούν διαιτητές και άλλα τέτοια. Αλήθεια, που ξέρουν οι κύριοι Αγγελόπουλοι όλα τα παραπάνω; Γιατί δεν τους καλεί κάποιος ώστε να αποδείξουν τα λεγόμενά τους; Τα… καλά παιδιά του ελληνικού αθλητισμού θα μείνουν για πολύ ακόμα στο απυρόβλητο; Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά σε υποθέσεις τόσο όμοιες μεταξύ τους; Ή μήπως ο Άρης, ο Αρβανίτης, ο Γιαννακόπουλος και όλοι οι υπόλοιποι είναι τα «θύματα», που δεν μπορούν να εκφραστούν και οι κύριοι Αγγελόπουλοι μπορούν να λένε ότι θέλουν, όποτε θέλουν και να μην τους ενοχλεί κανείς; Κάποια στιγμή η… ασυλία θα πρέπει να σταματήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.