ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Έπαιξε σαν… PANATHINAIKOS (Pics)

Οι πράσινοι πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν ήρθαν ισόπαλοι με την Αϊντχόφεν. Μόνο ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο από το 52' και μετά. Τα γκολ (Μέμφις 43' - Καρέλης 87'). Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Έπαιξε σαν... PANATHINAIKOS (Pics)

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Ο Γιάννης Αναστασίου είχε διαβάσει καλά την Αϊτχόφεν και αυτό φαινόταν στο γήπεδο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντιμετώπισαν στα ίσα τους Ολλανδούς. Πολύ καλή εμφάνιση από Στιλ, Καρέλη και Σίλντενφελντ.

Ο αγώνας

Οι πράσινοι παρατάχθηκαν στην αναμέτρηση με σύστημα 4-3-2-1 με τον Κλωναρίδη να είναι μόνος του στην κορυφή. Έκπληξη αποτέλεσε η χρησιμοποίηση του Μπούι από την αρχή της αναμέτρησης. Οι παίκτες της Ολλανδικής ομάδας στα πρώτα 5 λεπτά της αναμέτρησης μπήκαν δυνατά όμως οι πράσινοι ήταν πολύ καλά διαβασμένοι. Ο Γιάννης Αναστασίου «κατέβασε» την ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς. Στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ντεπάι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Στιλ.

Ο τραυματισμός του Ντίνα και η αναγκαστική αλλαγή του (μπήκε ο Ατζαγκούν) δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό στον τρόπο παιχνιδιού των πρασίνων, καθώς συνέχισαν να αμύνονται δυνατά και να ελέγχουν τους χώρους. Στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης η άμυνα του Παναθηναϊκού έχασε και πρώτη φορά τον Ντεπάι και αυτός σκόραρε στην κόντρα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού καθ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχαν υποδειγματική συμπεριφορά αλλά μια στιγμή αδυναμίας ήταν αρκετή για να βρεθεί πίσω στο σκορ ο Παναθηναϊκός.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αϊτχόφεν απείλησε στο 48΄τους πράσινους, με τον Στιλ να αποκρούει δύσκολα και να στέλνει την μπάλα κόρνερ. Οι πράσινοι αύξησαν την πίεση τους και έκλεβαν περισσότερες φορές την μπάλα. Το πρόβλημα ήταν στην τελική προσπάθεια και το πως θα έμπαινε στο παιχνίδι ο Κλωναρίδης, που ήταν τελείως αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι στο 63’ ο Κλωναρίδης κατέβασε ωραία την μπάλα, την «έσπασε» στον Ατζαγκούν με τον τελευταίο να μην ολοκληρώνει σωστά από ευνοϊκή θέση. Πριν από αυτό είχαν προειδοποιήσει με μακρινά σουτ οι Μπούι και Πράνιτς.

Ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να είναι καλός και στο 74ο λεπτό ο Μπούι κατέβασε την μπάλα, πάσαρε εντυπωσιακά στον Καρέλη με τον τελευταίο να αργεί και να χάνει την ευκαιρία. Στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης οι Ολλανδοί έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Στιλ να αποκρούει του σουτ του Ντε Γιόνγκ.

Το παιχνίδι είχε ανοίξει αρκετά με τον Γιάννη Αναστασίου να βάζει και τον Πέτριτς  «ρίχνοντας» τον τελευταίο του χαρτί. Οι πράσινοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 82’ κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλό σημείο αλλά ο Νάνο έστειλε την μπάλα πάνω στο τείχος. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού  άξιζαν το γκολ και το πέτυχαν με τον Καρέλη  στο 87’ μετά από σέντρα του Νάνο, κεφαλιά του Πέτριτς και στην επαναφορά ο Καρέλης έστειλε την  μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά οι πράσινοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη παρά το γεγονός ότι απέδωσαν πάρα πολύ καλά σ΄ όλη την αναμέτρηση και ήταν πολύ καλή στο δεύτερο ημίχρονο.

Αϊντχόφεν (Κοκού):  Πάσφεερ, Ρέκικ, Μπρούμα, Βίλεμς, Μπρένετ, Χέντριξ, Μαχέρ, Γκουαρδάδο, Ντεπάι (67′ Γιόζεφζουν), Ντε Γιονγκ, Νάρσινχ (75′ Ριτσμάιερ).

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Δώνης, Μπούι, Ζέκα, Ντίνας (24′ Ατζαγκούν), Πράνιτς (60′ Καρέλης), Κλωναρίδης (75′ Πέτριτς).

ÌÐÑÏÕÌÁ ÐÅÔÑÉÔÓ  ÁÉÍÔ×ÏÂÅÍ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ(ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2014-2015) PETRIC BRUMA  EINDHOVEN - PANATHINAIKOS(EUROPA LEAGUE 2014-2015)
1160370
ÊÁÑÅËÇÓ  ÁÉÍÔ×ÏÂÅÍ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ(ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2014-2015)  KARELIS  EINDHOVEN - PANATHINAIKOS(EUROPA LEAGUE 2014-2015)
ÌÐÏÕÉ  ÁÉÍÔ×ÏÂÅÍ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ(ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2014-2015)  BOUJ   EINDHOVEN - PANATHINAIKOS(EUROPA LEAGUE 2014-2015)
ÍÁÍÏ ÃÊÏÕÁÑÄÁÄÏ  ÁÉÍÔ×ÏÂÅÍ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ(ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2014-2015)  NANO GUERDADO   EINDHOVEN - PANATHINAIKOS(EUROPA LEAGUE 2014-2015)

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ