ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι»

Με σεβασμό αντιμετωπίζει την ΑΕΚ ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα με στόχο τη νίκη.

Ιβάνοβιτς: «Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι»

Στόχος του Παναθηναϊκού σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη, όπως υπογράμμισε  ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι των νταμπλούχων κόντρα στην ΑΕΚ επεσήμανε ότι η ομάδα του οφείλει να παρουσιαστεί έτοιμη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάνοβιτς:

«Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ. Η προσέγγισή μας είναι ίδια σε όλους τους αγώνες: Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι ώστε να κάνουμε έναν καλό αγώνα, πάντα με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο μας γιατί τον αξίζει. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...