ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με στόχο το διπλό

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ στις 7μ.μ. αντιμετωπίζει τη ΜΕΝΤ στη Θεσσαλονίκη με μόνο στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Με στόχο το διπλό

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης που θα καλύψει τη νευραλγική θέση του λίμπερο στην ομάδα μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» ανέφερε: «Έφτασε λοιπόν η ώρα να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Όλοι αρχίζουν από το μηδέν και όλοι έχουν τους στόχους τους. Εμείς θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία γιατί τα τελευταία χρόνια η πορεία ήταν δύσκολη. Μετά να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Στο League Cup είδαμε κάποια λάθη τα οποία τα διορθώσουμε για να μην παρουσιαστούν στο Πρωτάθλημα».

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στην ΜΕΝΤ ο 26χρονος λίμπερο του «τριφυλλιού» ανέφερε: «Είναι μια νεοφώτιστη ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες. Ανέβηκε φέτος στη Volleyleague οπότε είναι ένας αντίπαλος άγνωστος Χ για μας. Η πρεμιέρα γενικά είναι δύσκολη  ανεξαρτήτου αντιπάλου, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε νίκη και να ξεκινήσουμε με το δεξί. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι και η κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε έχει το δικό της βαθμό δυσκολίας».

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος της Volleyleague είναι:

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γυμναστήριο PAOKSportsArenaΠυλαία 17.30: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου (Νovasports4) Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Λαδάς),Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 19.00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Γ.Σ.Λαμία (Διαιτητές: Βασιλειάδης, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Δ. Μιχελινάκης), Γυμναστήριο ΜΕΝΤ 19.00: ΜΕΝΤ – Παναθηναϊκός (Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Αντωνούλης), Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα 19.00: Α.Ο.Ορεστιάδας – Α.Ο.Κηφισιάς (Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης), Γυμναστήριο «Μίκρας» 19.00: Α.Σ.Άρης – Α.Ε.Κ. (Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής. Παρατηρητής: Κάλλης), Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 20.00: Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός (Νovasports3) (Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...