ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ολοταχώς για το 4×4

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του τριφυλλιού αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου αύριο στις 12.00 το μεσημέρι στον «Τάφο του Ινδού».

Ολοταχώς για το 4x4

Το «τριφύλλι» θέλει με τη βοήθεια του κόσμου και την ενέργεια των φίλων της ομάδας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του ενώ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Πέτρος Πρέκας αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση τόνισε:

«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα που αποτελείται από αθλητικά παιδιά και όπως ξέρουμε όλοι είναι από τα πιο δύσκολα του πρωταθλήματος. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να διεκδικήσουμε τη νίκη και περιμένομε τον κόσμο να δώσει την έξτρα δύναμη και ώθηση για να φτάσουμε σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα».

Το πρόγραμμα:

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 26 Οκτωβρίου

ΑΠΧ Αργοναύτες 16.00 Ελληνικό – Πρωτέας Β. ψαριανός-Καλδίρης (Ελευθεριάδης)

Παναθηναϊκού 12.00 Παναθηναϊκός – Αναγέννηση ΝΡ Καρακάσης-Κωνσταντινίδου (Ορφανός)

Εργάνης 14.00 Αθηναϊκός – Ολυμπιακός Β. Γιαννακουδάκης-Τζαμάκου (Σταύρου)

Κω 12.00 Ιπποκράτης – Τερψιθέα Ραχιώτης-Σπυρόπουλος Σπ.

ΠΑΟΚ 15.00 ΠΑΟΚ – Παναθλητικός Θεοδώρου-Σιταρίδης (Παπαδόπουλος Ν)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.