ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Θα ματώσουμε για τη νίκη…»

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να επαναλάβει το περσινό θρίαμβο εξέφρασε ο Ντάνιελ Πράνιτς αναφερόμενος στο ντέρμπι των δύο «αιωνίων», ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Πράνιτς: «Θα ματώσουμε για τη νίκη...»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι μας θα «ματώσουμε» μέχρι το τέλος και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό.

Το κάναμε πέρυσι και θα προσπαθήσουμε να το ξανακάνουμε. Κανένας στα αποδυτήρια δεν φοβάται και θα πάμε στο γήπεδο, για να δείξουμε σε όλους ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση, παίζουν εντός έδρας και σίγουρα μας περιμένουν, γιατί θέλουν ρεβάνς.

Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, καλά οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και να μην τους φοβηθούμε. Έχω καλό προαίσθημα. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σκέφτομαι θετικά για το παιχνίδι. Μόνο αν πάμε με θετική σκέψη, θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.