ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρεμιέρα με νίκη για τους άνδρες

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α1, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-2 της μαχητικής και νεοφώτιστης ΜΕΝΤ.

Πρεμιέρα με νίκη για τους άνδρες

Οι πρεμιέρες θέλουν προσοχή έλεγε ο προπονητής του τριφυλλιού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος πριν την αναμέτρηση και είχε δίκιο αφού η νεοφώτιστη ΜΕΝΤ αποδείχτηκε σκληρό καρύδι στην πρεμιέρα.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-1 σετ αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να στείλουν το ματς στη «ρώσικη» ρουλέτα των πόντων, χάρη στα εξαιρετικά σερβίς του Ιταλού πασαδόρου, Ματέο, που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Παναθηναϊκού στην υποδοχή.

Στο τάι μπρέικ, το τριφύλλι πήρε προβάδισμα από την αρχή (3-7) με πρωτεργάτες τους Καμίνσκι, Χόι και Πανταλέων. Ο Σακόγλου κράταγε ζωντανή τη Μ.Ε.Ν.Τ, μείωσε σε 5-9 με τον Χόι να απαντάει σε πρώτο χρόνο (5-10). Ο Σακόγλου και πάλι με δική του επίθεση μείωσε (6-10) αλλά το λάθος των γηπεδούχων έφερε και πάλι το τριφύλλι στο (6-11). Εκατέρωθεν πόντοι για τις δυο ομάδες με το τριφύλλι να έχει πολυφωνία (Καμίνσκι, Κουκ, Χόι).

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πανταλέων έγραψε το 10-14, έχασε στην επόμενη φάση το σερβίς με τους γηπεδούχος να κάνουν ακόμα ένα λάθος και τον Παναθηναϊκό να κατακτά πολύτι,ο «δίποντο» στην πρεμιέρα.

Τα σετ: 19-25, 25-20, 20-25, 25-21, 11-15.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.