ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο»

Τη νίκη έχει ως στόχο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Γιώργο Ρούσση.

«Νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο»

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Ρούσσης κάνει λόγο για ένα δύσκολο αντίπαλο.

Ο τεχνικός των «φίνων κοριτσιών» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη» υπογράμμισε ότι στόχος είναι η νίκη.

«Παίζουμε το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι στη σεζόν σε μια δύσκολη έδρα και με έναν αντίπαλο, που ελάχιστα ξέρουμε καθώς δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το ρόστερ του. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε την συγκέντρωση και αγωνιστικότητα που δείξαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη» ήτα τα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό 1.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.