ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Άνετο πέρασμα από το Ρέθυμνο

Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός μετά τα μισά του δευτέρου σετ, επικράτησε με 3-0 σετ εκτός έδρας επί του ΟΠΕ Ρεθύμνου για τη τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Άνετο πέρασμα από το Ρέθυμνο

Οι «πράσινες» αν και δεν μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, επιτρέποντας στο Ρέθυμνο να πάρει με 13-8 προβάδισμα κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να γράψουν το 0-1 (22-25).

Με… αέρα μπήκαν στο δεύτερο (3-11) και με ασφάλεια έκαναν το 0-3. Τέλος, στο τρίτο σετ με πρωταγωνίστρια τη Χαρά Παπαδοπούλου που πήγε στα μέσα του σετ στο σερβίς και ξέχασε να… φύγει, ο Παναθηναϊκός πήρε το σετ 7-25!

Αξίζει να αναφερθεί η βοήθεια των φίλων του Παναθηναϊκού στο κλειστό, που ζητούσαν επιτακτικά νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου!

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.463 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής του τριφυλλιού, Γιώργος Ρούσης δήλωσε μετά το ματς: «Το τρία στα τρία δεν λέει τίποτα. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, ούτε εμείς ούτε οι άλλες ομάδες. Στο πρώτο σετ και στο δεύτερο μισό δεν έμεινα ευχαριστημένος. Ελπίζω να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι κάθε στιγμή. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ρεθύμνου για την προσπάθειά της αλλά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο γήπεδο και μας υποστήριξε. Τους ευχαριστούμε θερμά».

Τα σετ: 22-25, 15-25, 7-25

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.