ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Να βελτιωθούμε και στην άμυνα και στη επίθεση»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε το αυριανό ματς κόντρα στη Φενέρ και τόνισε πως την ανάγκη για νίκη και για αγωνιστική βελτίωση των παικτών του.

Ιβάνοβιτς: «Να βελτιωθούμε και στην άμυνα και στη επίθεση»

Παράλληλα ο Μαυροβούνιος τεχνικός έχρισε φαβορί της αναμέτρησης την Φενέρμπαχτσε, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τη Φενέρ:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει πολλούς καλούς παίκτες στη θέση «1» και γενικά παίζει πολύ καλά.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αφού στην Ευρωλίγκα παίζουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε πως θα κερδίσουμε. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς.

Για τους παίκτες της Φενέρ:

«Είναι μία πλήρης ομάδα. Έχει πολλές καλές μονάδες, ο Γκούντελοκ έχει ξεχωρίσει, όλοι όμως είναι επικίνδυνοι για να σκοράρουν, όπως για παράδειγμα ο Μπογκντάνοβιτς».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Ο Ζέλικο δικαίως έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Είναι φυσιολογικό να τύχει ιδιαίτερης υποδοχής».

Για το που πρέπει να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός:

«Πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα και στην άμυνα και στην επίθεση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...