ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Μαθήματα Σουηδικής Γυμναστικής!

Τα ομαδικά προγράμματα άσκησης, που εφαρμόζονται στα γήπεδα με χόρτο διακρίνονται σε προγράμματα σύγχρονης αεροβικής σουηδικής γυμναστικής με κίνηση αλά Μάρκους που διδάσκεται στους αγωνιστικούς χώρους. Γράφει ο Κώστας Παπαγεωργίου.

Μαθήματα Σουηδικής Γυμναστικής!

Η σουηδική γυμναστική περιλαμβάνει ασκήσεις που γυμνάζουν όλους τους τερματοφύλακες. Ασκήσεις του αυχένα για τερματοφύλακες (βλέπεις τη μπάλα στο πλεκτό γυρνώντας το κεφάλι), ασκήσεις των άνω άκρων (το γάντι δεν προλαβαίνει τη μπάλα), ασκήσεις του κορμού (μένεις άγαλμα με τις προσπάθειες του Μάρκους) και ασκήσεις των κάτω άκρων (βρώμικο παιχνίδι από τα σέντερ μπακ αν τον… πιάσουν).

pao15

Τα προγράμματα της σουηδικής γυμναστικής που εφαρμόζονται στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ,ανάλογα με τους επιδιωκόμενους στόχους ή τα αποτελέσματα διαιρούνται σε τέσσερα μέρη:

Πρώτον:  Το… «βρωμοπόδαρο» του Μάρκους που στέλνει τη μπάλα για πλάκα στα δίχτυα Δεύτερον:  Οι απίστευτες κεφαλιές κανονιές που τραυματίζουν με θλάση τη μπάλα! Τρίτον: Οι μπαλιές πάρε βάλε σε συμπαίκτες… Merci beaucoup! Τέταρτον: Η γερή κράση που μοιάζει με… σουηδική ξυλεία απίστευτης αντοχής! Καλή προθέρμανση λοιπόν με σουηδική γυμναστική Μάρκουουουουους Μπέργκ!!!!

Το ακούσαμε και αυτό από επίσημα κόκκινα χείλη… Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον κουρασμένο λόγω της υπερπροσπάθειας με τη Γιουβέντους Ολυμπιακό… Λες και οι «πράσινοι» που κατέβηκαν στο Φάληρο χωρίς ουσιαστικά προπόνηση δεν έπαιξαν μια μέρα μετά ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Αϊντχόβεν εκτός έδρας μάλιστα και στάθηκαν εξαιρετικά καλά με το 1-1. Σε λίγο θα μας πούνε ότι παίξαμε και φιλικό στην Ολλανδία…

zeugari

-Αγάπη μου έχω καθυστέρηση λες να είμαι έγκυος;

-Αποκλείεται… Ο Σπάθας δεν έδειξε τίποτα…

sloter

SLOTS-MACHINE!

amfipoli

Να δείτε που θα βρεθεί κανένα πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ μέσα…

66-0083-thumb-largeSise

Το καλοκαίρι δήλωσε ότι σταματά ο Τζιμπρίλαρος προδομένος από τους αφόρητους πόνους που είχε με τόσους τραυματισμούς στην πλούσια καριέρα του. Ελπίζω η πράσινη αγάπη που σου δείξαμε να απαλύνει λίγο τα ταλαιπωρημένα σου πόδια…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE