ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Ο Σπάθας και τα συντρόφια του ξεφτιλίστηκαν!

Υπάρχουν στιγμές που το ποδόσφαιρο μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Αυτό συνέβη απόψε στην Τρίπολη. Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο Σπάθας και τα συντρόφια του ξεφτιλίστηκαν!

Ο Σπάθας ακόμα σφυρίζει φάουλ σε βάρος του Αστέρα, έξω από την περιοχή του, οι δύο βοηθοί Σωτηρόπουλος, Κοντίζας έχουν… ανακαλύψει οφ-σάιντ σε βάρος του Αστέρα πέντε φορές με τους παίκτες του Αστέρα να καλύπτονται με γυμνό μάτι και να φεύγουν μόνοι τους απέναντι στον Ρομπέρτο και το κερασάκι στην τούρτα είναι στο 42 η αποβολή του Μάσα για θέατρο στο κέντρο του γηπέδου.

Λεπτομέρεια ότι γλίστρησε και δεν έκανε θέατρο όπως και… λεπτομέρεια το γεγονός, ότι την πρώτη κίτρινη την πήρε γα διαμαρτυρία κάτι που έγινε και με τους Παντελιάδη, Σανκαρέ, Ρόλε.

Ο Σπάθας εκτέθηκε πολύ αλλά ο στόχος δεν επετεύχθη. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Το ίδιο και οι βοηθοί. Η μεγαλύτερη τιμωρία τους είναι, όμως, το γεγονός, ότι μία πολύ ήσυχη έδρα ξεσηκώθηκε και φώναζε 90 λεπτά συνθήματα «να ποιος είναι ο Ολυμπιακός» και «αίσχος, αίσχος».

Από την ημέρα, που έγινε ορισμός του Σπάθα όλοι κατάλαβαν τι θα δουν. Αυτό που είδαν απόψε. Δεν πίστεψε κανείς, όμως ότι θα είναι τόσο ανίκανος ο Ολυμπιακός, που 14 εναντίον 10 δεν μπόρεσε να κερδίσει.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κλήθηκε από τον εισαγγελέα διότι ανήρτησε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία του Σπάθα λίγο πιο πίσω από τον Βρέντζο και τον άλλον που δηλώνει αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και για το σχόλιο, που έγραψε «ο Σπάθας και τα συντρόφια του».

Νομίζω ότι όσοι δεν είχαν καταλάβει απόψε κατάλαβαν. Ή να το πω αλλιώς. Όσοι δεν είχαν ξυπνήσει απόψε ξύπνησαν.

Εγώ είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν υγιείς φίλοι του Ολυμπιακού, που αυτό, που είδαν απόψε δεν το γουστάρουν. Και για αυτό νομίζω, ότι οι περισσότεροι επιλέγουν να μην πηγαίνουν στο γήπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτό, που φαίνεται, πάντως, είναι ότι επειδή ο Ολυμπιακός απλά δεν βλέπεται στο παιχνίδι 11 εναντίον 11, θα χρειαστεί αρκετές φορές να παίξει με 14 εναντίον 11, με 14 εναντίον 10, με 14 εναντίον 9, για να πάρει σε τέτοιου είδους παιχνίδια τις νίκες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.