ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Δύο ΤOUMPA LIBRE παρακαλώ!

«Τούμπα Λίμπρε» η Παναγιά και το μεγάλο διπλό του «τριφυλλιού» στην Θεσσαλονίκη και… πολλά ακόμα από το απολαυστικό «Πράσινο Μίλι». Γράφει ο Κώστας Παπαγεωργίου.

Δύο ΤOUMPA LIBRE παρακαλώ!

Μια Πανάθα με τσαμπουκά και φαρμακερές αντεπιθέσεις πέρασε από την πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος σπάζοντας το αήττητο του ΠΑΟΚ (το ίδιο έπαθε και πέρσι ο Ολυμπιακός).

Αυτή η παλικαρίσια και στα ίσια νίκη έδειξε ότι οι Πράσινοι θα κυνηγήσουν με λύσσα το πρωτάθλημα αρκεί να σταματήσουν και τα δώρα τύπου ΟΦΗ… Το τριφύλλι παράλληλα όμως βούλωσε και τα στόματα όσων έγραφαν ή έβγαιναν στα ραδιόφωνα και έλεγαν για αρλούμπες με τα συνεταιράκια και για χάρισμα βαθμών. Ο Παναθηναϊκός δε χαρίστηκε ούτε θα χαριστεί και το Πρωτάθλημα με ψυχή θα το διεκδικήσει…. Μάγκες έχει πολύ ψωμί ακόμα η superleague αρκεί να βλέπω παίκτες και Προπονητή πάντα..πεινασμένους!!!

Παόκι μετά απο το 1-2 με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ:  -Τούμπα λίμπρε και φτιάχνεις κεφάλι …..Με Ατζαγκούν και Καρέλη μέσα αντί για μαλαματίνα….Δεν παίζεται σε λέω!!!!! …

aggelos-anastasiadis
Η Παναγιά ήθελε να χάσουμε και έστειλε επουράνιο μήνυμα σε σχήμα τριφύλλι……

volley-women1-635x350
0-3…..ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!

vokolos
Ετοιμαστείτε για τη νέα ταινία: Τα 300 νέα ταλέντα του Λεωνίδα!!!

ninis5
Καλωσόρισες στο σπίτι σου Σωτήρη…Τα κλειδιά της επιτυχίας ξέρεις που θα τα βρεις…..

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE